Workshop data in het Nederlands of Engels in:
Je eigen huis, of op elke gewenste lokatie.
De workshop duurt tenminste 2 en maximaal 4 uur, is zo gedetailleerd mogelijk en afgestemd op je persoonlijke situatie.
Data op aanvraag beschikbaar.

Deelname is aan te raden vanaf week 28 t/m week 38 in je zwangerschap.
Meld je snel aan door het sturen van een mailtje naar maartje@motherme.nl
Gewoon bevallen flyer def.versie

GEWOON BEVALLEN
De geboorte van je kindje is één van de meest indrukwekkende gebeurtenissen in je leven. Maar ook een hele spannende als je niet precies weet wat je kan verwachten. Een goede voorbereiding kan jou en je partner helpen om er een mooie ervaring van te maken. In deze workshop zullen we je alles uitleggen over de geboorte van jullie baby.
We bespreken de diverse fasen van de bevalling, de keuze over thuis of in het ziekenhuis bevallen, zonder of met pijnstilling en wat je kan verwachten bij eventuele complicaties.
We laten je ervaren hoe je om kan gaan met baringspijn door verschillende ontspannings- en ademhalingstechnieken en we zullen alle mogelijkheden bespreken van natuurlijke en medische pijnstilling.
Met behulp van Birthlight yoga-oefeningen en het doornemen van verschillende baringshoudingen leren we je de kracht van de bevalling zelf op te vangen. Met al deze praktische ´tips en tricks´ leer je WAT je dan precies kan doen en op welk moment.
Door inzicht te geven in het bevallingsproces en het aanleren van diverse massages en andere technieken kan je partner jou straks goed ondersteunen tijdens de bevalling.
Tot slot besteden we aandacht aan het geboorteplan en aan de periode nadat je bevallen bent, zodat jullie zo goed mogelijk voorbereid zijn op jullie nieuwe leven als jong gezin.
Met deze 1-daagse workshop heb je genoeg kennis opgedaan om je te concentreren op wat echt belangrijk is en kan je GEWOON BEVALLEN!

Workshop in 1 dag op zater- of zondag van 12.30 tot 17.30 uur, inclusief koffie/thee en snacks, goodiebag en praktische hand-out. Data op aanvraag beschikbaar.
Kosten per stel € 200,- (incl.BTW). Minimum aantal stellen: 5, maximum 8 stellen.
Lokatie in Monnickendam : data voor 2022 volgen binnenkort!
De workshop wordt gegeven in Monnickendam door geboorte professional Maartje Bruning (Mother Me).
Deelname wordt aangeraden vanaf de 28e week in je zwangerschap.
Kostenloos annuleren kan tot 1 week voor deelname datum, daarna worden er € 50,- administratiekosten in rekening gebracht.
Aanmelden o.v.v. naam / uitgerekende datum / cursusdatum / verloskundigenpraktijk per @ op : maartje@motherme.nl

Programma
– Latente fase (inclusief ademhalingsoefeningen)
– Actieve fase (inclusief houdingen/massages)
– Transitie
– Uitdrijvingsfase (inclusief bevallingshoudingen)
– Nageboorte
– Ontspanningsoefeningen en massage oefeningen
– Pijnstilling (natuurlijke en synthetische pijnstilling)
– Interventies
– Geboorteplan
– Postnatale periode

NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW
Het is nu ook mogelijk om een verkorte privé sessie van de Gewoon Bevallen workshop te boeken, als de bovenstaande cursusdata je niet uitkomen of als je meer zin hebt in een sessie die specifiek is afgestemd op jullie wensen. Deze sessie wordt bij jullie thuis gegeven en duurt ongeveer 3 uur. Kosten volgens het normale uurtarief, dus afhankelijk van de tijd die we nodig hebben, variërend tussen €200,- en €400,- (incl.BTW).

Zwanger? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Contact