MotherMe
1e Jacob van Campenstraat 24hs
1072 BE  Amsterdam
Telefoon : 06-57195819


Grotere kaart weergeven

Bij geen gehoor op 06 nummer (alleen ‘s nachts tussen 20hr en 7hr) : 020-3315246

Ik bel/mail/sms je altijd binnen 60 minuten terug als ik de telefoon even niet aan kan nemen. SMS of APP me bij spoed als je me niet te pakken krijgt !
Mail : maartje@motherme.nl
KvK : 618 26 081
BTW : NL1673.90.831 B01

Waar woon je en kan ik op tijd bij je zijn?
Amsterdam (Zuid-de Pijp) is mijn woonplaats maar dat hoeft niet voor jou te gelden. Met de auto of op de fiets moet ik in maximaal 60 minuten bij je kunnen zijn. ‘s Nachts kom ik het liefst met de auto. Eventuele gemaakte (parkeer)kosten zal ik apart berekenen. Bij een afstand van meer dan 10 kilometer bereken ik daarnaast reiskosten van 19 cent per kilometer.

Wanneer bel je me?
Zo snel mogelijk maar liefst rond de 20 weken, om zeker te zijn van een plekje. Ik kan maximaal 4 bevallingen per maand begeleiden en de planning luistert nauw ! Last minute aanvragen kan ik daarom alleen aannemen op basis van beschikbaarheid.

Wanneer bel je me (tijdens je bevalling) ?
Bel me in elk geval als je het idee hebt dat je weeën begonnen zijn, als je vliezen gebroken zijn of als je opgenomen wordt in het ziekenhuis.  Bel me ZEKER als je weeën hebt die om de 4 minuten komen, gedurende een periode van tenminste 2 uur !

Bel me als je me nodig hebt.

Mocht ik om een bepaalde reden NIET aanwezig kunnen zijn bij je bevalling (omdat ik onverhoopt verhinderd ben) dan zal ik direct na jouw telefoontje dat je bevalling is begonnen, mijn back-up doula Joyce inschakelen. Het gedeelte wat de back-up doula overneemt wordt dan door mij aan haar betaald. Doordat we in de laatste weken veelvuldig contact met elkaar hebben en ik mijn dagelijkse planning volledig op jouw uitgerekende datum zal afstemmen, zal dit maar zeer weinig gebeuren.

Als ik buiten mijn fout om te laat ben bij je bevalling (bijvoorbeeld doordat je te laat belt of onverwacht heel snel bevalt) dan is het volledige doula bedrag meestal al in rekening gebracht en betaald. Na de partus zal ik in overleg met jou een (aantal) sessie(s) samenstellen om dit gemis te compenseren.